MBT Biológia - www.mbt-biologia.hu - info@mbt-biologia.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal XIII. MAGYAR DENEVÉRVÉDELMI KONFERENCIA

XIII. MAGYAR DENEVÉRVÉDELMI KONFERENCIA

Közzétette: Mecsnóber Melinda 2021. 09. 02. Olvasottság:2542

2021-ben immár tizenharmadik alkalommal rendezzük meg a több évtizedes múltra visszatekintő Magyar Denevérvédelmi Konferenciát, amelyre ezúttal a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság működési területén kerül sor.

A rendezvény fő célja, hogy közös fórumot teremtsen a denevérekkel foglalkozó szakembereknek, és lehetőséget adjon a tapasztalatcserére és a legújabb kutatási eredmények ismertetésére. Emellett idén kiemelt szempont, hogy szélesebb körben, az érdeklődő közönség részére is átadhatók legyenek a denevérekkel kapcsolatos hasznos információk, tapasztalatok és érdekességek. Ennek megfelelően a program az első nap délutánján két helyszínen fog zajlani párhuzamosan, majd a hétvégén a szűkebb szakmai programra kerül sor.

Itt nyitható meg az 1. körlevél és a szakmai regisztrációjához kapcsolódó további részletek.

Kérjük, hogy aki a szakmai programon is részt kíván venni - a férőhelyek korlátozott számára való tekintettel - mielőbb, de legkésőbb október 1-ig regisztráljon. Az ismeretterjesztő napra vonatkozó regisztráció részleteit pedig a program kialakulását követően a 2. körlevélben küldjük.

Amennyiben bármilyen változás állna be a vírushelyzet és az esetleges korlátozások miatt, jelezni fogjuk, de reméljük, erre nem fog sor kerülni!

Várunk Mindenkit szeretettel!

Üdvözlettel (a Szervezők nevében is):
Mecsnóber Melinda
Magyar Biológiai Társaság

A XIII. Magyar Denevérvédelmi Konferencia ismeretterjesztő előadásainak programja itt tölthető le!


A(z) AKTUÁLIS MBT RENDEZVÉNYEK rovat összes cikke:

Ideart Az oldal 87 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég